Élet-Stílus

Rájött, az egész élete egy hazugság volt, és családja egész életében titkolózott előtte

Egészen hihetetlen története van.

Nem ritka, hogy a családokban régi titkok vannak, amiket senki nem hoz fel inkább. Így volt ez egy Tiktok-felhasználónál, @ayeshadav, aki egy másik tiktokos felhívására mesélte el történetét.

Azt mondja, 18 éves volt, mikor kiderült számára, „az egész élete hazugság volt” és ő titokban örökbefogadott gyerek.

De nem ilyen „egyszerű” a történet.

Az apám az egész életemben rejtegette előlem az anyámat és a nővéremet, és én jöttem rá, hogy az anyám nem is az, aki örökbefogadott, a nő, aki örökbefogadott az apám volt felesége, aki az unokatestvére.

Akivel bárhogy próbálkozik, képtelen felvenni a kapcsolatot, akárhogy keresi, és ebben a családja apai fele sem tud neki segíteni.

Ayesha arra is rájött, hogy az apja „az egész gyerekkoráról hazudott, a munkájáról, mindenről”, és mikor elkérte az anyakönyvi kivonatát és az örökbefogadási papírjait, az apja azt mondta neki, hogy elpusztította a dokumentumokat. Ami szintén nem volt igaz.

@ayeshadav

#stitch with @beckysouthworth there is literally SO much more to this but enjoy 🤣🤣🤣🤣

♬ Streets - Doja Cat

Egy későbbi videóban a nő elmesélte, hogy felvette a kapcsolatot egy szociális munkással, és azóta hozzáfér a papírjaihoz. Sikerült felkutatnia a biológiai anyját, aki azt állítja, hogy nem tudja, ki az apja, három lehetséges név is szerepel az aktájában.

A örökbefogadó anyját még mindig nem sikerült megtalálnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik