Élet-Stílus

Fél év után vették észre, hogy a családi chatben nem az apjuk van, hanem egy idegen

Epikus, ahogy mondani szokás.

Jonno Hopkins csinált egy családi chatcsoportot, amiben természetesen benne volt az apja, Peter is, aki ennek ellenére egy csomószor olyanokat kérdezett, amiket már megbeszéltek a WhatsAppon. „Apa, de hát láttad is az üzenetet”, kapta ilyenkor a választ, mire ő: „Tényleg?”, de aztán a férfi annyival letudta, hogy apja idősödik – mesélte a Twitteren.

Fél év kellett ahhoz, hogy kiderüljön, az a Peter, aki a csoportban van, az nem az apja, hanem egy idegen, aki ezt sosem tette szóvá, de mindig megnézte az üzeneteket.

A hibára úgy derült fény, hogy Hopkinst megkérdezte a lánytestvére, hogy felveheti-e az apjukat is a csoportba. Ekkor esett le a férfinek, hogy mikor megcsinálta a csoportot, akkor is felfigyelt rá, hogy két Peter is el van mentve a névjegyei között, és ebből csak az egyik az apja, de „akár éveken át” fel sem tűnt volna neki, hogy egy másik embert rakott végül a csoportba.

Az idegen pedig egy vízvezeték-szerelő, szintén Peter, akit a férfi még 2013 decemberében hívott, hogy javítsa meg a mosógépét.

Hopkins később a kérdésekre is válaszolt a hozzászólóktól, így az is kiderült, hogy apja némasága azért nem tűnt fel neki a csoportban, mert nem egy telefonját nyomogató fajta. A másik Peterrel sem lettek közeli családi barátok, ahogy a férfi rájött a hibára, pánikszerűen ki is dobta a csoportból. Ami miatt ma már kicsit rossz érzései vannak, de reméli, a kamu apa élvezte a családtagjai társaságát. Például mikor kiderült, hogy az anyja azt hitte A Cold Hard Blow To The Head (Egy hideg, kemény ütés a fejre) a Coldplay albumának a címe, és nem ami valójában, A Rush of Blood to the Head (Egy véráradat a fejbe, magyarul nagyjából Dühkitörés).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik