Élet-Stílus

Három részeg sofőr ütközött egymásnak, hajnali három órakor

rolfo / Gettyimages - Illusztráció
rolfo / Gettyimages - Illusztráció
Az egyik autó teljesen ki is égett az amerikai városban történt balesetben.

Ittas vezetés vádjával tartóztattak le három férfit az amerikai Wisconsin államban található Mount Pleasant városában, miután vasárnap hajnalban összeütköztek a települést átszelő autópályán – jelentette a helyi sajtó a rendőrségi közleményre hivatkozva. A három autós balesethez helyi idő szerint hajnali három óra előtt riasztották a rendőröket, akik amikor kiérkeztek, az egyik autó már teljes terjedelmében lángolt.

A rendőrség közlése szerint a baleset azután történt, hogy az egyik autó, egy Ford F-250-es pickup átszelte az autópálya közepén található füves sávot, és áttért a szembejövő sávba, ahol a menetirány szerint közlekedő SUV-vel találta szembe magát.

A SUV sofőrje próbált elkerülni az ütközést, miután meglátta a szembe jövő jármű fényszóróit, de nem járt sikerrel, és frontálisan összeütköztek. Nem sokkal később egy újabb autó érkezett, aminek sofőrje belecsapódott az összeütközött járművekbe, és a SUV lángolni kezdett.

A SUV sofőrje elmenekült a helyszínről, őt később egy helyi kórházban találták meg a rendőrök, ahol a rendőrség közlése szerint részegség jeleit mutatta. Csakúgy, mint a két másik autó sofőrje is. Mindhárom férfi ellen ittas vezetés vádjával indítottak eljárást a hatóságok. Azt nem közölték, hogy a részeg sofőrök milyen sérüléseket szenvedtek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik