Élet-Stílus

Végre feleségül vehette 91 éves szerelmét egy 85 éves brit férfi

The Orders of St John Care Trust
The Orders of St John Care Trust
Összeházasodott február 23-án a 91 éves Jean Robson és a 85 éves Peter Smirles egy angliai idősek otthonában. A tervezett esküvőjüket többször is meghiúsította a koronavírus-járvány, de most már semmi sem állhatott az útjukba.

Jean Robson és Peter Smirles a prutoni The Cedars idősek otthonában élnek. Bár már 26 éve egy párt alkotnak, az esküvőjükre csak most került sor – írja a BBC.

Peter ugyan már 25 évvel ezelőtt megkérte Jean kezét, a nő azt válaszolta, nem kell azzal annyira rohanni. Sokáig úgy tűnt, az ügy ennyiben is marad, de a párban újra felmerült az esküvő gondolata és negyed század után már Jeannek sem volt kifogása.

Bár a szertartás napját többször is kitűzték, a járvány miatt minden alkalommal el kellett halasztani. Aztán karácsony tájékán Peter egészségi állapota sajnos romlani kezdett, ezért az orvosa azt tanácsolta, hogy ha tényleg szeretnének esküvőt, azt jobb lenne minél hamarabb megtartani.

Az idősek otthona személyzete gyorsan megszerezte az engedélyeket, és leszervezték a szűkkörű, covid-biztos esküvőt. A menyasszony lányai személyesen is megjelentek a szertartáson, a vőlegény Norvégiában élő lányai és unokái pedig Skype-on csatlakoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik