Élet-Stílus

Lakatos Márkék vitába keveredtek horvát influenszerekkel, akik nem akartak maszkot viselni a buszon

YouTube.com/ MARK & MORE
YouTube.com/ MARK & MORE
Ő pedig az idegenvezetővel keveredett vitába.

Mediterrán hajóúton van jelenleg Lakatos Márk, aki a Velvetnek most arról nyilatkozott, hogy miután leszálltak a hajóról, buszos kirándulásra indultak az Etna környékére. Mint mesélte, a buszon kisebb balhé kerekedett horvát influenszerek miatt.

Beültettek minket egy buszba, ahol szigorú szabályoknak kellett megfelelni: maszkot kell viselni az egész kirándulás alatt, ki voltak hagyva székek, stb. Volt két vagány görög nő, akikkel rögtön összebarátkoztunk, és volt egy horvát influenszercsapat, akik viszont nagyon lazán kezelték a maszkviselési szabályokat. A görög barátnőnk, Luisa keményen, de udvariasan rájuk szólt, erre a horvátok elkezdtek elég bunkó módon beszólogatni ennek a tisztes, középkorú hölgynek, az egyik azt is mondta, hogy go and fuck yourself. Na a görög barátnőnk erre le akart szállni a buszról, jó kis cirkusz lett – ezért volt nagyon feszült volt a hangulat az Etnánál.

Később ő veszett össze Szicíliában az idegenvezetőjükkel:

Taorminában az idegenvezetőnk elcsalta a kirándulásból az Odeont, a görög színházat, azt a látványosságot, amiért az emberek általában Taorminába mennek. Amikor ebéd után azt mondta az idegenvezető, hogy szálljunk vissza a buszba és menjünk vissza a hajóra, akkor én voltam az, aki felszólalt. Erre az idegenvezető azt mondta, hogy a színház be van zárva, nem lehet bejutni, és ő korábban már megmutatta, hogy merre van. Teljesen fel voltam háborodva, de az igazi nagy botrány ezután az volt, amikor az Instagramról kiderült, hogy a másik két csapat a mi hajónkról simán be tudott menni az Odeonba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik