Élet-Stílus

A TikTok legújabb kihívása, ami csak a nőknek megy, a férfiaknak nem

Legalábbis állítólag.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Tiktokon egy újabb challenge, azaz kihívás, ami úgy tűnik, csak a nőknek sikerül, a férfiaknak nem.

Pedig egészen egyszerűnek néz ki.

Le kell térdelni két térdre, a könyököket is le kell rakni a földre, de úgy, hogy a kezeket az áll alá rakva megtámasszák a fejet. Aztán előbb az egyik, majd a másik kezet a hát mögé kell rakni.

A TikTok-videók meg leginkább arról szólnak, hogy verik be férfiak, fiúk a fejüket a padlóba, ők ugyanis előredőlnek, míg a nők meg tudják tartani magukat a térdükön ebben a pózban.

Ezt mutatta be Rachel és Jason is, a lánynak sikerült, a fiúnak nem, a videó leírásában arról értekeznek, hogy ez azért van, mert a nőknek és a férfiaknak máshol van a súlypontjuk.

@jason.rachel

YouTube – Jason&Rachel #fyp #foryourpage #foryoupage #comedy #couplegoals #couple #love #viral #xyzbca #relatable #relationship

♬ Rasputin (7″ Version) – Boney M.

Jason jól be is veri a fejét, hát még Remus Bujor!

https://www.tiktok.com/@remus.bujor/video/6930316889499503877

Úgyhogy csak óvatosan próbálja ki mindenki!

A kommentelők egy része szerint egyébként, mint a legtöbb mindenben, ebben sincsenek nemi különbségek, a nők ugyanúgy arccal a földbe vágódnának, ha ugyanúgy csinálnák, de Rachel is például jobban hátradől, mint párja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik