Élet-Stílus

Hatalmas borravalót hagyott egy pár az étteremben, hogy megsegítsék a bajba került dolgozókat

A pár húsz éve minden évben visszatér ide, hogy első randijuk emlékét ünnepeljék.

Egy chicagói házaspár húsz éve minden évben ellátogat ugyanabba az étterembe, ahol legelőször randiztak. A FoxNews azt írja, az eseményre mindig február 12-én kerül sor, mindig fél nyolckor jelennek meg a helyen, és minden alkalommal ugyanahhoz az asztalhoz ülnek le.

Húsz év hosszú idő, így természetesen már az étterem személyzete is hozzászokott az évfordulós randikhoz, és minden évben különleges kiszolgálást biztosítanak a párnak. Az idei alkalom mégis más volt, hiszen a lassan egy éve tomboló világjárvány az éttermet is érzékenyen érintette, amelynek bár nem kellett lehúznia a rolót, a dolgozói anyagilag megsínylették ezt az időszakot.

Leginkább rájuk gondolva a meg nem nevezett pár hatalmas összeget hagyott borravalóként az étteremben, egészen pontosan 2000 dollárt (közel 600 ezer forintot) a 137 dollárba kerülő vacsora után.

A hagyományhoz az is hozzá tartozik, hogy mindig hagynak egy kedves üzenetet a számlán, ezúttal azt írták,

Köszönjük az elmúlt húsz év boldog emlékeit, a kiváló ételeket és a fantasztikus kiszolgálást. Még sok ilyet!

– valamint azt is megjegyezték, szeretnék, ha a személyzet minden tagja kapna a borravalóból.

Az étterem később a Facebookon számolt be a történtekről, ahol kiemelték, nagyon hálásak a párnak, és nagyon büszkék arra, hogy ilyen különleges helyet foglalhatnak el az életükben.

WOW! WOW! WOW! WOW!🎉💖😳

This guest had his first date with his now wife 20 years ago at Club Lucky on February 12. He…

Közzétette: Club Lucky – 2021. február 14., vasárnap

 

Ezekben a nehéz időkben nagyon felemelő érzés ez az egész csapatnak. Nem tudjuk eléggé megköszönni!

A szerelmeseket kiszolgáló pincér elmondása szerint alig akart hinni a szemének, amikor meglátta, mennyi pénzt hagytak a vendégei az asztalnál. „Szinte sírni tudnál. Az, hogy néhány ember ennyire nagylelkű, nagyon szívmelengető tud lenni” – nyilatkozta a férfi a helyi médiának.

A pár természetesen 2022 februárjában is tervezi a visszatérést, és az étteremmel együtt bíznak benne, hogy akkor már mindenki számára sokkal rendezettebb körülmények között ünnepelhetik meg az első randijuk emlékét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik