Élet-Stílus

Egy bolond százat csinál: a szájára ragasztott pohárral ment a sürgősségire egy influencer

Alig ocsúdtunk fel a hajlakként használt ragasztó okozta döbbenetből, máris itt a következő elképesztő történet. Egy férfi az arcára ragasztott egy műanyag poharat, amit aztán csak a sürgősségin tudtak leszedni.

Len Martin nem hitt a Gorilla pillanatragasztó erejében, és nem hitt annak a nőnek sem, aki arról lett híres, hogy hajlakk helyett ragasztót fújt hajárja. Az igazáról pedig meg akarta győzni a követőit is – írja a New York Post.

Mint korábban írtuk, Tessica Brown azzal szerzett magának kétes hírnevet a közösségi médiában, hogy hajlakk helyett ragasztóval rögzítette a frizuráját. Ez annyira katasztrofális eredménnyel járt, hogy a fiatal nő operációra szorult. Len Martin azt hitte, a nő csak megjátssza az egészet, a ragasztó nem lehet ennyire erős, és ezt be is akarta bizonyítani.

Kapcsolódó

A kezdő rapper Martin élő közvetítésben ragasztott a szájára egy műanyag poharat. A terv az volt, hogy aztán simán leszedi a poharat az arcáról, így bebizonyítja, hogy Brown sztorija nem stimmel. A nő azonban igazat mondott és erről Martin is meggyőződött, amikor végül a sürgősségire kellett mennie az arcára ragadt pohárral.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Len Martin (@lenise_martin3) által megosztott bejegyzés

Martinnak korábban is sikerült már bekerülnie a hírekbe, amikor egy áruházban megnyalt egy jégkrémes dobozt, majd visszatette a hűtőbe. A férfi később tagadta, hogy ilyet tett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik