Élet-Stílus

A 29 éves nő hozzáment egy 80 éves pasihoz, de nem szereti, ha aranyásónak nevezik

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
A fiatal nő és a nagypapa korú bácsi nagyon boldogok együtt, és még a szex is tökéletesen működik közöttük.

Terzel Rasmus feleségül ment az 51 évvel idősebb Wilson Rasmushoz, miután 2016-ban egy táncos rendezvényen egymásba szerettek. Wilson azonnal kinézte magának a fiatal nőt, majd összeszedte bátorságát, és szóba is elegyedtek – írta meg a Mirror.

A kölcsönös vonzódás már az első randevúk során egyértelműnek bizonyult. Wilson kifejezetten örül, hogy fiatalabb a felesége, hiszen így lesz, aki vigyázzon rá, ha még idősebb lesz. A nő azt mondja, élvezi férje bölcsességének és élettapasztalatának előnyeit. Ráadásul a családjaik is elfogadták a kapcsolatukat. Terzelt az sem zavarja, hogy a férfinak korábban volt már egy házassága (elhunyt a felesége), lánygyermekei és Tereznél idősebb unokái vannak, sőt: Wilson a felesége édesanyjánál is idősebb huszonnégy évvel. A házaspár szexuális élete állítólag kifogástalan, a feleség szerint idősebb férje figyelmesebb szerető, mint a fiatal férfiak.

A kétfős család a dél-afrikai Fokvárosban él, Wilson nem meglepő módon anyagilag is támogatja felesége jogi tanulmányait. A szerelmesek úgy gondolják, hogy a korkülönbség pozitív hatást gyakorol a kapcsolatukra, ugyanis kiegészítik egymást. Amikor Terzel apja elhunyt, a férfi támogatta a nőt, az asszony pedig a modern technika rejtelmeibe avatja be idős kedvesét.

Gyermeket nem terveznek, mert így is boldogok, viszont az utcán sokan megbámulják őket, ám leginkább azt fájlalják, hogy az interneten Terzelt aranyásónak és ribancnak nevezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik