Élet-Stílus

Katherine Heigl igazából utálja, ha Katherine-nek szólítják

Korábban Anne Hathaway-ről derült ki hasonló.

Katherine Heigl legújabb sorozata, a Firefly Lane kapcsán beszélgetett Drew Barrymore-ral, akinek a karanténban indult el saját talkshow-ja. Barrymore az interjú elején Kate-ként hivatkozott a színésznőre, aki megköszönte neki és elmondta, egész életében Katie-nek szólították, és nem nagyon tud azonosulni azzal, ha teljes keresztnevén hívja valaki. Barrymore szerint a Katherine hangzása olyan, mintha egy nagyon komoly, uralkodóról lenne szó, míg a Katie-t inkább egy kedves, mosolygós személyiséggel vonta párhuzamba. Meg is kérdezte Heigl-től, hogy melyiket érzi inkább magáénak.

Senki sem szólít Katherine-nek. Szerintem ez egy nagyon szofisztikált, felnőttes név. Egyedül a munkám során hivatkoznak rám így, amivel könnyebben tudom szétválasztani a magánéletemet és a karrieremet. Egyébként mindenki Katie-nek nevez, amióta az eszemet tudom.

– mondta. Korábban Anne Hathaway jelentette ki, hogy gyűlöli, hogy Annie helyett Anne-ként hivatkozik rá az egész világ, mert így egyedül csak az anyja hívta olyankor, amikor leszidta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik