Élet-Stílus

Halott nagybátyja csontvázából épített magának gitárt egy férfi

YouTube / MetalSucks
YouTube / MetalSucks
A cím nem túlzó: egy magát Prince Midnightnak (Éjféli Hercegnek) nevező férfi egy gitárnyak és néhány alkatrész hozzáadásával tényleg a nagybátyja csontvázából szerkesztett elektromos gitárt. Azt mondja, így akart tisztelegni a férfi emléke előtt, aki mindent megtanított neki a metálzenéről.

A görög Prince Midnight a MetalSucks című metálzenei portálnak írta meg a történetét. A férfi szeretett nagybátyja, a metálrajongó Filip fiatalon halt meg, autóbalesetben. Végakaratának megfelelően, a testét tudományos célokra használták fel, a csontvázát például orvostanhallgatók tanulmányozták 20 éven át.

Aztán eljött a pillanat, amikor az egyetem értesítette a családot, hogy többé nincs szükségük Filip csontjaira. Prince szerette volna elhamvasztatni a maradványokat, de ortodox vallású családja hallani sem akart erről. Ő viszont a temető bérleti díját nem akarta fizetni,  Filip bácsi csontjai így hazakerültek egy dobozban.

Prince Mindnight sokat gondolkodott rajta, mit kezdhetne a csontokkal, végül úgy döntött, hogy a nagybátyjához lehető legméltóbb módon gitárt épít belőlük.

Az építési folyamatról készült fotókat IDE kattintva nézheti meg a MetalSucks oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik