Élet-Stílus

Ha jól megnézi ezt a képet, amin egy férfi rohan be az erdőbe, meglátja, hogy tök más van a fotón

Több mint 200 ezer like.

Az alábbi fotón egy férfit láthatunk (a kamerának háttal), aki rohan be a téli erdőbe.

Vagy mégsem?

Ha máshogy nézzük, egy kutya szalad ki a fák közül – és természetesen ez a „megoldása” annak az optikai illúziónak, amely az utóbbi napokban bejárja a Twittert (és a Facebokot).

A fenti képet egy Nick Thompson nevű újságíró posztolta (202 ezer like-nál jár a bejegyzés), de a fotó (és a kutya) nem az övé: egy kanadai rádióadó Facebook-oldalán azt írják, hogy az eb gazdája eredetileg egy uszkárokkal kapcsolatos csoportba tette ki a képet, de egyáltalán nem az optikai csalódás miatt, hanem csak (állat)egészségügyi tanácsot szeretett volna kérni a tagoktól.

Két nappal később aztán Nick Thompson újra megosztotta a fotót, és a bejegyzésben már feltüntette, hogy egy Terri Babers nevű alaszkai nő Bob Marley Sir Pounce A Lot nevű kutyája látható a képen.

Na de az internetező közösséget természetesen leginkább az érdekelte, milyen vicces játékot játszik a szemünkkel a fotó, és mennyire hatalmasnak látjuk a fákat, amikor azt gondoljuk, hogy egy ember szalad az erdőbe, és mennyire megváltozik a perspektíva, amikor kiderül, hogy a főszereplő egy cuki uszkár.

 

 

Kapcsolódó
Vidám ez a medencében úszkáló férfi, pedig méterekre van a fejétől
Barbadosi nászúton veszítette el a fejét az amerikai férj.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik