Élet-Stílus

Megutálták a követői az ukrán lányt, mert kitetováltatta a macskáját

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
Egy influenszer tetoválást készíttetett a cicájának, de azzal nem számolt, hogy a tettével mekkora haragot vált ki az interneten.

A fitneszfanatikus Elena Ivanickaya úgy döntött, hogy varrat egy mintát a macskájára, annak ellenére, hogy neki, gazdiként nincsen tetoválása. Az állatvédő kommentelők pedig elküldték melegebb éghajlatokra – olvasható a Sunban.
A tetováltatás még 2017-ben történt, de most újra feltöltött a cicáról egy képet, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy borzolja a kedélyeket. A követői állatkínzásnak tartják, amit tett, és szerintük a nő elmebeteg.

Ivanickaya visszavágott az őt kritizálóknak, és azt állítja, hogy ez egy pozitív értelemben elkényeztetett macska, akinek saját Instagtam-oldala is van, és friss osztrigát fogyaszt.

Ennek a cicának jobb élete van, mint nektek

– üzente azoknak, akik elmarasztaló hozzászólásokat írtak.

Elmondása szerint a macskát nem bántották, egy állatorvos végig felügyelte a tetováltatást, az állatnak nem voltak fájdalmai, és ugyanúgy éli az életét, ahogy eddig. Az internet népe viszont úgy vélekedik, hogy a nő képmutató, és megérdemelné, hogy elvegyék tőle a házikedvencet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik