Élet-Stílus koronavírus

81 fős orgiára csaptak le a rendőrök Franciaországban

Flashpop / Gettyimages - Illusztráció
Flashpop / Gettyimages - Illusztráció
A résztvevők megsértették a koronavírus miatt bevezetett járványügyi szabályokat.

Egy majdnem százfős orgiára csaptak le a rendőrök a Párizs közelében található Collégienben, egy ipartelepi raktárépületben, ahol a járványügyi korlátozások ellenére tartottak bulit – jelentette a helyi sajtó. A rendőrök pénteken, helyi idő szerint este 9 órakor érkezetek ki a helyszínre, miután a helyiek arról számoltak be, hogy ott bulit tartanak.

A beszámolók szerint a parkolóban 11 embert találtak, akiket egyenként 135 eurós pénzbüntetéssel sújtottak a kijárási korlátozások megsértése miatt. Majd, miután engedélyt kaptak rá, behatoltak a raktárba, ahol a rendőrség közlése szerint egy sok ember részvételével zajló hatalmas orgiát tartottak.

A rendőrök végül 81 embert büntettek meg a járványügyi szabályok megsértése miatt, és legalább három ember ellen további eljárást indítottak a buli megszervezése miatt. A rendőrség közlése szerint a szabályellenes bulin „gond volt a maszkhordással, valamint a távolságtartással is”. A résztvevők ugyanakkor nem álltak ellene a rendőröknek, és együttműködőek voltak.

A leállított francia orgiáról beszámoló nemzetközi sajtó az esetről szóló hírekben nem felejtette el megemlíteni Szájer József brüsszeli orgiáját sem, emlékeztetve az olvasóikat arra, hogy a magyar politikus amiatt kénytelen volt lemondani EU-képviselői pozíciójáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik