Élet-Stílus

Négy férfi megevett 30 kiló narancsot, mert túl drága lett volna felvinni a repülőre

Illusztráció: Eyespy / Getty
Illusztráció: Eyespy / Getty
Egy életre megutálta a narancsot az a négy kínai férfi, akik fél óra alatt egy egész ládányival megettek a gyümölcsből, miután a reptéren közölték velük, mennyibe kerülne, ha magukkal akarnák vinni.

Négy férfi üzleti úton volt a kínai Jünnan tartományban fekvő Kunmingben. Mielőtt hazaindultak, vettek egy ládányi, vagyis 30 kilogramm narancsot, amit magukkal akartak vinni. A repülőtéren viszont közölték velük, hogy a gyümölcs szállítási díja kilogrammonként 10, vagyis összesen 300 jüan (kb. 14 ezer forint) – írja a Global Times, angol nyelvű kínai hírportál.

A négy férfi nem akarta kifizetni a szállítási díjat, de kidobni sem akarták a narancsot, ezért úgy döntöttek, megeszik az egészek. Nagyjából 20-30 perc alatt végeztek is az evéssel, ám mire az utolsó darab narancsot is megették, hólyagok keletkeztek a szájukban. Azt mondták soha életükben nem akarnak több narancsot enni.

Nem ez volt az első ilyen eset Kínában. Néhány éve egy 40-es éveiben járó nő egy egész üveg konyakot nyakalt be egy pekingi repülőtéren, mert a biztonsági szolgálat közölte vele, hogy nem viheti magával az italt, ő pedig nem akarta kidobni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik