Élet-Stílus

Egyszerre két barátnője is lebuktatta a Facebookon a négygyerekes rendőrt

Getty
Getty
Egy házassági évfordulós poszttal kezdődött minden.

Legalább két titkos élete volt annak a rendőrfőnöknek, akit több barátnője is lebuktatott.

A dolog utóéletét ismerve elég fura, hogy Jason Collier miért épp a Facebookon, a nagy nyilvánosság előtt kívánt boldog házassági évfordulót a feleségének. Mindenesetre megjelent egy poszt a közösségi oldalon, amelyben a 41 éves stinnetti (Texas) rendőrtiszt azt írja, el sem tudja képzelni az életét csodálatos párja nélkül.

Minderről a nagy nyilvánosság egy bizonyos Cecily Steinmetz posztjából szerzett tudomást – a 39 éves nő abban a tudatban volt, hogy ő Collier egyetlen és kizárólagos párja, ráadásul a férfi feleségül akarja őt venni. Amikor Steinmetz megtudta, hogy Collier nős, a rendőr egy hamisított válási papírral próbálta bebizonyítani „ártatlanságát”.

A sztori azonban ennél is összetettebb: amikor Cecily Steinmetz észrevette a rendőr ünnepi bejegyzését, már ott volt alatta egy harmadik nő, Kristi Shaffer kommentje, aki szintén furcsállta a házassági évfordulóról szóló bejegyzést, hiszen ő is Jason Collier egyetlen párjának gondolta magát.

Kristi Shaffer azt írta a poszt alá, hogy a rendőrtiszt decemberben eljegyezte őt.

Cecily Steinmetz ezek után nem volt szívbajos, és kiposztolta saját Facebook-oldalára azokat a romantikus fotókat, amiken (immáron csak ex)barátjával szerepel. Ezt írta a bejegyzésben:

Jason Collier rendőrparancsnok kettős/hármas életet él. Tegnapig a barátnője voltam. Hazudott nekem, és hamisított válási papírokat mutatott be, amikor rájöttem, hogy házas. Azt is kiderítettem tegnap este, hogy van egy másik barátnője, Kristi.

A posztból kiderül az is, hogy a rendőr vele volt pihenni Új-Mexikóban, miközben másik barátnője úgy tudta, hogy a férfi épp Oregon államban tartózkodik, munkaügyben.

Jason Colliert a posztok után felmentették állásából. A férfi – aki egyébként felszentelt lelkész is – 21 éve dolgozott a rendvédelmi szervek kötelékében. Négy gyermeke van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik