Élet-Stílus

Törvénysértéssel vádolják a brazil modellt, mert félmeztelen képet posztolt a sivatagból

A dubaji sivatagban fotózkodó nő visszautasítja a vádakat, mert a kezével igyekezett végig takarni a melleit.

Komoly indulatokkal kellett szembesülnie Luana Sandiennek, miután a brazil születésű modell félmeztelen képeket készített az Arab-sivatagban.

A Ladbible arról ír, hogy a modell egy héttel ezelőtt posztolt az Instagram-oldalára három fotót, amelyek a sivatag közepén készültek. Ezeken napszemüveget, fejkendőt, és egy fehér strandszoknyát(?) visel, felsőruházatot azonban egyáltalán nem. Ez utóbbival akadt baja a kommentelőknek, akik nem vették túl jó néven a félmeztelen pózolást, és többen is felhívták Sandien figyelmét arra, hogy törvénysértőek a fotói.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luana Sandien (@luanasandien) által megosztott bejegyzés


Ő maga azonban ezt határozottan visszautasítja, hiszen mindegyik képnél nagyon figyelt arra, hogy a kezével eltakarja a melleit. Tette ezt azért, hogy elkerülje azt, hogy akár a törvényeket, akár bárki mást megsértsen, és azért, hogy elejét vegye a gyűlölködő kommenteknek. Az elkészült darabokról egyébként azt gondolja, talán a legjobb róla készült képek lettek valaha, ez azonban úgy tűnik nem hatotta meg az Instagramját ellepő személyeket, akik közül többen egy kiadós feljelentést is kilátásba helyeztek.

A kép mellé egyébként kissé stílusidegen módon A kis hercegből szúrt be egy idézetet, miszerint:

A sivatag attól olyan szép, hogy van benne valahol egy kút eldugva…

Mit is mondhatnánk erre, pontosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik