Élet-Stílus koronavírus

A vészkijáraton, samponnal a hajukon menekültek a rendőrök elől a korlátozások ellen vétő nők

A rendőrök betörtek a szépségszalonba, de ekkora már mindenki elmenekült.

Igazán humoros videót tett közzé a Metro csütörtökön, melyen pár nő látható, ahogy egy sikátorban fejvesztve menekülnek valaki elől.

A lap persze részletezte a történteket, így derült ki, hogy több mint fél tucat nő a vészkijáraton távozott egy walesi szépségszalonból, percekkel az előtt, hogy a rendőrök rájuk törték az ajtót. A szalon ugyanis a koronavírus-járvány okán érvényben lévő korlátozó intézkedések miatt nem lehetett volna nyitva, a rend őrei mégis arra lettek figyelmesek, hogy egyszerre többen is besétálnak az utcáról a helyiségbe.

Ők viszont már nem tudtak ilyen könnyen bejutni, ugyanis a benttartózkodók többszöri felszólításra sem nyitottak nekik ajtót. Így hát kénytelenek voltak betörni, de a szalonban már senkit nem találtak. A nyomok viszont egyértelműen arra utaltak, hogy pár pillanattal korábban még nagyüzemben folyt a szépítkezés, és a szoláriumok csövei is még melegek voltak.

A menekülők balszerencséjére a biztonsági kamera a szökés minden mozzanatát megörökítette, így az is jól látszik, hogy az egyik nő vizes, samponozott hajjal, beterítőkendőben rohan a sikátorban.

Az akcióban legalább nyolcan vettek részt, közülük három személyt sikerült azonosítania a hatóságoknak, őket ismeretlen összegre bírságolták, a szalon tulajdonosa pedig 1000 fontot lesz kénytelen fizetni, amiért a tilalom ellenére is kinyitotta az üzletét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik