Élet-Stílus

Rövid pornóvideó készült Bernie Sanders mémjéből

Brendan SMIALOWSKI / AFP
Brendan SMIALOWSKI / AFP
Felfoghatatlan, hogy jutott ez bárkinek eszébe.

Bár január 20-án Joe Bident iktatták be hivatalába, mint az Egyesült Államok új elnökét, azóta legalább annyi szó esik a demokrata előválasztáson Bidennel szemben alul maradó Bernie Sandersről. A vermonti szenátor a ceremónián azzal keltett feltűnést, hogy zöld kabátjában, egyujjas kesztyűjében, maszkban, a korlátozó intézkedések miatt mindenkitől távol ülve, egykedvűen, ránézésre mintha kissé zsémbesen kémlelte volna az eseményeket. Ezzel pedig olyan lavinát indított el a közösségi médiában, ami a mai napig nem akar csitulni.

Azóta feltűnt a Trónok Harca Vastrónján, a teheráni konferencián, Forrest Gump mellett a padon, és a Teszlek süveget is a fejére tették már. Most azonban egyértelmű szintlépés történt, a Ladbible ugyanis észrevette, hogy a felkerült az egyik legnagyobb pornóoldalra egy videó, amelyet szintén Sanders ihletett.

A szenátor természetesen nem szerepel az alkotásban, helyette ott van viszont a felnőttfilmek világában utazó Elle Hell, aki a politikuséhoz hasonló kabátot, kesztyűt és maszkot visel. A videó címe I Am Once Again Asking You To Cum (Még egyszer arra kérlek, hogy élvezz el), ami egyúttal utalás Sanders kampányának egyik legtöbbet idézett mondatára. Ez úgy hangzott, hogy I Am Once Again Asking for Your Financial Support  – tehát semmi köze nincs semmilyen felnőttfilmes témához.

A videóban a nő arról kezd beszélni, hogy az embereknek joguk van annyi orgazmushoz, amennyit csak szeretnének. Aztán a történések elég gyorsan eszkalálódnak.

Az ötperces műalkotást a Pornhubra töltötték fel, de most inkább nem linkeljük ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik