Élet-Stílus

A férj megölte a feleségét, mert nem tetszett neki az asszony TikTok-videója

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
A brazil nő csak egy felvételt szeretett volna megosztani a közösségi médiában, azonban a férje annyira bedurvult, hogy meggyilkolta a feleséget, majd öngyilkos lett.

Az influenszerként tevékenykedő brazil Eliane Ferreira Siolin holttestét január 24-én a házuk tornácán találták meg – olvasható a Daily Starban.

A nőt a hatéves kislányuk szeme láttára tizennégyszer lőtte meg a férje, Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi. A jobb karját pedig eltörte. A férfi magával is végzett. A rendőrök fegyvert és töltényeket találtak a helyszínen.

A sokkot kapott gyermeket – aki végignézte szülei halálát – a rokonok fogadták be. A helyi média szerint a házaspár a nő egyik TikTok-videóján balhézott össze, mert a felvétel a férj tetszését nem nyerte el. A közeli barátaik azt állították, hogy ettől függetlenül is sokat veszekedtek. A nő több mint 60 ezer követővel rendelkezett, és rendszeresen tett közzé szexi kisfilmeket.

@elianesiolin

♬ som original - Bruna Damaceno

A nők elleni erőszak komoly problémát jelent az országban, ugyanis egy 2015-ös tanulmány alapján minden hetedik percben életét veszti egy nő Brazíliában.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik