Élet-Stílus

Még egy gyereket akart a leszbikus pár, ötösikreik születtek

Gettyimages
Gettyimages

A 39 éves Heather Langley és párja, a 35 éves Priscilla Rodriguez úgy döntöttek, szeretnének még egy gyereket vállalni hároméves kislányuk mellé.

Heather mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe, és a hatodik héten fedezték fel, hogy ötösikreket vár.

Kezdetben az orvosok „csak” négy magzatot láttak, de aztán felfedezték az ötödiket is, ami igencsak pánikba ejtette a Texasban élő, azonos nemű párt; nem tudták, hogyan fognak ellátni öt csecsemőt, de még az öt név kiválasztása is túlságosan nehéz feladatnak tűnt.

„Miután azonban a kezdeti sokk elmúlt, rájöttem, milyen különlegesek és egyediek lesznek a babáink. Olyan érzés, mintha nyertünk volna a lottón” – idézte a Dailymail Heathert, aki mindig is szeretett volna gyereket, és noha Priscilla eleinte nem akart anya lenni, első kislányuk, Sawyer születése után már ő is vágyott a folytatásra.

A kilenc éve együtt élő pár nagyon remélte, hogy a babák között lesznek fiúk is, de végül újabb öt újabb kislányuk született (név szerint Hadley, Reagan, Zariah, Zylah és Jocelyn), ilyenre eddig csupán egyszer volt példa az Egyesült Államok történetében.

A babáknak életük első három hónapját a kórházban kellett tölteniük, de immár mindannyian otthon vannak. „Imádok hatgyermekes anya lenni, ez csodálatos. Mindig körülvesznek a lányaim, nincs ennél jobb dolog a világon” – jelentette ki Heather Langley.

A fenti kép a Dionne család 1934-ben született ötösikreiről készült, Heather és Priscilla kislányairól itt nézhet képeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik