Élet-Stílus

Az iskola előtt esett neki egy másik nőnek, mert az úgy csinál, mintha „jobb anya lenne a többieknél”

A botrány hátterében az uzsonnára vitt harapnivalók állnak.

A legtermészetesebb dolog, hogy a szülők a lehető legjobb körülmények mellett akarják felnevelni a gyereküket, és a lehetőségeikhez képest mindent meg akarnak nekik adni. Ám, hacsak nem a felső tízezer tagja a család, előfordulhatnak olyan esetek, amikor kompromisszumot kell kötni, és bármennyire is szeretné a gyerek az adott dolgot, a szülő nem engedheti meg magának, hogy megvegye azt – ami miatt gyaníthatóan pokolian fogja érezni magát.

Hasonló dolog játszódhatott le abban a nőben is, akiről a Mirror írt, és aki egyébként csak a mellékszereplője a történetnek. A lapnak ugyanis egy másik anyuka nyilatkozott, azt állítva, hogy a fia egyik osztálytársának anyukája durván nekiesett, amikor a gyerekekre vártak tanítás után.

A botrány hátterében a nő fiának uzsonnája áll. Mint azt a Mirrornak a letorkolt anyuka elmondta, a családjukban komoly története van az elhízásnak és a cukorbetegségnek, ezért amióta csak a fiuk, Sam elég idős ahhoz, hogy szilárd táplálékot egyen, mindig figyeltek arra, hogy csupa változatos és egészséges dolgot adjanak neki, így értelemszerűen az iskolába is ilyeneket csomagolnak. Szerencsére Sam is nagyon szereti ezeket a snackeket, és nemrégiben arra kérte az anyját, hogy rakjon többet az uzsonnás táskájába.

Aztán a napokban, amikor a mit sem sejtő nő a fiáért ment az iskolába, a kapuban leszólította őt egy nő, majd miután kiderült, hogy ő Sam anyukája, az egész utca szeme láttára lehordta őt,

és erélyesen ráparancsolt, ne csináljon úgy, mintha ő „jobb anya lenne a többieknél”.

Hamarosan az is kideürlt, mi a másik szülő problémája: Sam azért is kérte az anyját, hogy több snacket tegyen a táskájába, hogy a barátainak is tudjon belőle adni. Nekik pedig annyira bejöttek ezek a harapnivalók, hogy többük, köztük az elégedetlenkedő nő fia is arra kérte a szüleit, hogy ők is vegyenek ilyen ételeket. Az nem derült ki, hogy pontosan milyen élelmiszerről volt szó, de az biztos, hogy a felháborodott anyuka nem engedhette meg magának, hogy ilyeneket vásároljon, amiért most szerinte úgy tűnik, mintha borzalmas szülő lenne.

Bár kellemetlen a történet, és valamilyen szinten a nő álláspontja is érthető, Sam anyja ott helyben megmondta, kizárt, hogy ne azt csomagolja a fiának, amit szeret, csak azért, mert az másoknak nem tetszik.

A felháborodott anyuka erre lekurvázta Sam anyját, majd elandalgott. A történet pozitívuma, hogy a gyereknek és a barátainak a továbbiakban sem kell lemondaniuk a finom és egészséges harapnivalóról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik