Élet-Stílus

Nem tudta, miért kel fel mindig fáradtan. Aztán visszanézte egy éjszakáját egy kamerával

Erre egyáltalán nem gondolt.

Susie reggelenként egyáltalán nem érezte magát kipihentnek, de nem tudta az okát. Mintha nem is aludt volna, ezért eldöntötte, hogy beszerez egy éjjel is látó kamerát és felveszi az alvását.

És akkor kiderült a turpisság.

A Tiktokra is feltöltött gyorsított felvételen előbb az látszik, ahogy Susie alszik, a háttérben pedig animációs sorozatok mennek.

Aztán megjelenik a sötétben egy szempár. Gingeré, a macskáé.

Aki odakucorodik a gazdájához és folyamatosan lökdösi, nyomogatja, este 11-től hajnali 3-ig. A nő úgy tűnik, reagál ezekre, de reggelre nem emlékszik belőlük semmire, félálomban próbálja meg mindig elhessegetni a kedvencét.

@susieandmollie

cattitude 😹 #nightmare #cat #pet #nightvision #sleep #cattok #nosleeptonightagain #nosleep #ginger #gingercat #gingercatsoftiktok #claws

♬ Sneaky Snitch - Kevin MacLeod

A Mirror szerint kommentelők között megjelentek azok, akik arról számoltak be, hogy velük ugyanez történt, azóta a takaró alatt együtt alszanak el a macskával, és már nem csinálja. Olyan is van, aki azt olvasta, hogy az idős macskáknál fordul elő, akik a demencia miatt néha össze vannak zavarodva. Illetve olyan vélemény is van, ami szerint lehet, hogy a macska csak aggódik, esetleg alvási apnoéja lehet a gazdinak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik