Élet-Stílus

Jó poén? Ingyen kézfertőtlenítőt kínáltak egy boltnál brit fiatalok, de az üvegben valami egészen más volt

Luis Alvarez / Gettyimages - Illusztráció
Luis Alvarez / Gettyimages - Illusztráció
Óriásit szórakoztak rajta.

Érdekes szórakozást talált ki magának pár kamaszfiú az angliai Bradford város egyik áruháza előtt – írta az Examinerlive című brit lap. A fiúk egy üveg kézfertőtlenítővel mentek oda vásárlókhoz, felajánlva, hogy ingyen adnak nekik egy nyomásnyi adagot. Az üvegben azonban a fertőtlenítő helyett valami egészen más volt: pillanatragasztó.

Erről számolt be az újságnak egy nő, akinek elmondása szerint nem sokon múlt, hogy belesétált a csapdába. Kathy Smith közölte a lappal, hogy csak a srácok gyanús viselkedése miatt úszta meg, hogy kórházban töltse az éjszakát. Szerencséjére a fiúk elnevették magukat, még mielőtt elfogadta volna az ingyen kínált fertőtlenítőt.

Smith elmondása szerint a srácok odamentek hozzá, és egyikük mutatta a kézfertőtlenítős palackot, kérdezve, hogy nem adhatnak-e neki egy nyomásnyit belőle. A nőnek azonban gyanús lett a helyzet, a fiú ugyanis gyanúsan széles vigyorral az arcán, túlságosan is izgatottan várta, hogy adhasson belőle, majd az egész csoport nevetni kezdett.

Megkérdezte, hogy mi van a palackban, mire a fiú nevetve közölte, hogy fertőtlenítő.

A nő elmondása szerint ekkor hallotta, ahogy egyikük röhögve mondja, hogy „pillanatragasztó”, és amikor nemet mondott az ajánlatra, a csapat fiú nevetve odébbállt.

Az Examinerlive cikkében nem szerepel, hogy a fiúknak előtte vagy utána sikerült-e átverniük más vásárlókat.

Nem ők voltak az elsők, akik felismerték a poén lehetőségét a kézfertőtlenítő és a pillanatragasztó közötti hasonlóságban:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik