Élet-Stílus

Videón, ahogy kigyullad és leég egy AMG Mercedes, amikor menőzni akartak vele

YouTube/7News
YouTube/7News
Az autó 25 éves tulajdonosa nem csak a járművet veszítette el, de még bíróság elé is állítják.

Eljárást indítottak Ausztráliában egy 25 éves férfi ellen, miután sikerült megsemmisíteni a nagyjából harmincmillió forintot érő AMG Mercedesét, amikor egy esküvőn menőzni próbált luxusautójával – jelentette a helyi sajtó. Az eset vasárnap történt Sydney városában, és több videó is megörökítette azt.

A videókon látni, ahogy a férfi, két utassal az autójában gumifüstölést kísérelt meg, de az csúnyán félresikerült. Az autóból ugyanis váratlanul lángok csaptak fel.

Az autóban ülő embereknek sikerült időben kimenekülniük a járműből. A tüzet a kiérkező tűzoltók ugyan eloltották, de az autó a beszámolók szerint totálkáros lett.

A Meredes Benz AMG C63S típusú autót tulajdonosa tavaly nyerte egy nyereményjátékon, és éppen azt tervezte, hogy el fogja adni – írta a 7News ausztrál televízió.

Az ausztrál csatorna információi szerint az autó tulajdonosa, Jean-Pierre Mouawad ellen veszélyes és gondatlan vezetés vádjával indítottak eljárást, miután a rendőrökhöz is eljutottak az esetről készült videók, amik a közösségi oldalakon kezdtek el terjedni. A férfinek márciusban kell megjelennie a bíróság előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik