Élet-Stílus

Elképesztő pusztítást végzett egy megvadult kutya, 50 bárány és legalább 100 magzat veszett oda

A sarokba szorított állatok egymást taposták, megfulladtak, vagy halálra rémültek.

Elképesztő pusztítás tárult egy walesi gazda szeme elé a múlt hét végén, amikor gyanútlanul kiment megnézni a bárányait. Azzal kellett ugyanis szembesülnie, hogy tömegével pusztultak el az állatok, a tetemek pedig egymáson hevertek, mintha valaki egy kupacra hányta volna őket.

A Metro arról ír, hogy a pusztítást nem emberek követték el, hanem egy kutya. Ám nem valamiféle brutális vérengzésről volt szó, a tetemek nem voltak széttépve, vér is alig volt a helyszínen. A valóság, ha lehet, még ennél is megrázóbb:

A megvadult állat sarokba szorította az egész nyájat, a bárányok pedig összenyomták egymást, megfulladtak, vagy egyszerűen halálra rémültek.

Az állatok gazdája, Fiona Wall szíve összeszorult, amikor meglátta a pusztítást. Számításai szerint ötven jószág veszett oda, melyek jó része vemhes volt, így úgy becsüli, további száz még meg nem született bárány is a kutya áldozatául esett. Itt említi, hogy néhány nőstény túlélte ugyan a támadást, de az őket ért óriási stressz miatt nagyrészük abortált.

A helyi rendőrség bűncselekményként értékelte az esetet, és megkezdték a nyomozást annak érdekében, hogy a felelőtlen kutyatulajdonos nyomára akadjanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik