Élet-Stílus

A fiatal lány teljesen belezúgott a 27 évvel idősebb filozófus youtuberbe

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
Közel 30 év a korkülönbség köztük, de szerelem szövődött a diáklány és az online filozófia tanár között, miután rájöttek, hogy a közös elmélkedés mennyire összeköti őket.

A 21 esztendős Anna Leonhardt nem kereste a szerelmet, de mégis megtalálta a virtuális világban, amikor három évvel ezelőtt rábukkant a 48 éves Peter Heinrich-re a közösségi médiában – számolt be a Ladbible bulvárlap.

Elkezdte nézni a férfi videóit, akit nagyon vonzónak tartott, és küldött neki egy emailt, hogy szívesen beszélgetne vele a filozófiáról. Azóta boldog párkapcsolatban élnek, és azt állítják, hogy nem számít az életkor a szerelemben. A pár szülei és barátai viszont sokáig ellenezték a kapcsolatukat.

Miután Peter válaszolt Jana üzenetére, három hónapig leveleztek, majd átváltottak a FaceTimre-ra, ahol órákon át társalogtak. A férfi 250 mérföldet utazott az első randevúra, hogy 2017 decemberében személyesen is láthassa a diáklányt. Jana szerint első látásra eltalálta őt Ámor nyila, Peter azonban tétovázott a hatalmas korkülönbség miatt. Két év találkozgatás után úgy döntöttek, hogy már nem tudják elfojtani az érzéseiket, és felvállalják a románcukat.

Nem gondoltam volna, hogy egy idősebb férfival leszek együtt 18 éves koromban. A tanulásra koncentráltam, nem volt időm a pasikra. A szabadidőmben oktatással kapcsolatos videókat nézegettem a Youtube-on, ekkor láttam meg Peter videóit, és azt éreztem, hogy nagyon kedves ember, akinek álomszerű hangja van

-nosztalgiázott a nő.

Az Instagramon is hirdetik boldogságukat, és a legfőbb üzenetüket, miszerint: a szerelemnek nincs korhatára. A lány elismerte, nehéz fenntartani a távkapcsolatukat, de mindent megtesznek azért, hogy ne veszítsék el a másikat.

Sohasem vitatkozunk, mert tudjuk, hogy a kommunikáció a legfontosabb, és abban is biztosak vagyunk, hogy egymásnak teremtettek minket. Arra biztatnék mindenkit, hogy legyen nyitott és őszinte. Nem szabad azzal foglalkozni, ha a társadalom elítéli a szerelmeteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik