Élet-Stílus

Hősként ünneplik a vevők a futárt, aki a hófúvással dacolva szállította ki az ételt egy tanyára

Közel fél kilométeren át vonszolta élelmiszerrel megpakolt kiskocsiját egy a hóhelyzet miatt, autóval járhatatlanná vált földúton egy futár Angliában.

A hófúvással dacolva, egy autóval járhatatlanná vált úton is kiszállította a vevőnek a megrendelt élelmiszert az Asda nevű brit élelmiszerlánc egyik futára – írja a Manchester Evening News.

A vérfagyasztó időben a kiskocsiját húzó futárt a megrendelő egyik szomszédja fotózta le, majd a képet néhány elismerő sor kíséretében megosztotta a Facebookon. Mivel a bejegyezésre rengeteg pozitív reakció érkezett, az Asdánál is megérezték a sztori marketingértékét, ezért az áruházlánc oldalán is megosztották a fotót.

We’re really proud of home shopping driver Paul from our Keighley store who battled through the snow and walked a…

Posted by Asda on Friday, 15 January 2021

Azt írják, a fotón egy Paul nevű férfi látható, aki a Leeds és Manchester közelében fekvő Keighley áruházában dolgozik. Hozzáteszik: bár a cég futárjai minden esetben megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy a megrendelt árukat időben eljuttassák a vevőknek, Paul elkötelezettsége messze túlteljesíti a lelkiismeretes munkavégzés követelményeit.

Az Asda bejegyzésére, néhány nap alatt, több mint 32 ezer pozitív reakció érkezett. A hozzászólók egyetértenek abban, hogy Paul egy valódi, hétköznapi hős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik