Élet-Stílus

Születésnapján ölte meg magát a 12 éves fiú

A család nem tudja, mi idézhette elő a tragédiát.

Ethan Bourne a 12. születésnapján együtt sütötte a tortát anyjával, lefekvéskor jó éjszakát kívánt neki, majd a szobájába ment, és öngyilkos lett.

A fiú Waltham Forestben (London külső részén fekvő kerület) élt anyukájával és testvéreivel. Január 3-án lett 12 éves, a születésnapján segített Oreo-kekszes sajttortát készíteni anyjának, aztán játszott a Playstationnel. Anyja este fél tízkor szólt neki, hogy már ideje lefeküdnie, Ethan így is tett.

Jó éjt, anya. Szeretlek

– mondta anyjának, majd a szobájába ment. Másnap reggel 7:20-kor találták meg a holttestét.

A sokkos állapotban levő családtagok értetlenül állnak a történtek előtt. A nagymama, Samantha Legonidet elmondta: Ethan-nek nem a videójáték volt az egyetlen szenvedélye: imádta a focit, nagy Arsenal-drukker volt, szerette az állatokat, az autókat, főleg a Ferrarikat, szívesen járt horgászni. Jóban volt mind az öt testvérével, a hétvégéket a nagymamánál töltötte.

Samantha Legonidet szerint a fiúnak volt egy időszaka nemrég, amikor talán gyakrabban volt rosszkedvű, és sokat időzött a szobájában, de egy ideje úgy tűnt, hogy ennek a korszaknak vége.

A Mirror brit bulvárlap azt írja, az iskolában csak Ethan halálhírét közölték a diákokkal, de azt nem mondták el, hogy a fiú önkezével vetett véget életének. A nagymama szerint azonban fontos lenne, hogy a gyerekek is tudjanak erről, már csak azért is, hogy az eset párbeszédet indítson el, és esetleg így egy következő tragédiát el lehetne kerülni.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik