Élet-Stílus

Tizenhét év után tudta meg egy házaspár, hogy nevelt fiuk nem az, akinek hiszik

Illusztráció: Jason Bradbury / Getty Images
Illusztráció: Jason Bradbury / Getty Images
John és Layla tizenhét évvel ezelőtt fogadták örökbe a fiukat. Most megtudták, hogy valamit a kezdetektől fogva rosszul gondoltak.

John és Layla sokáig próbálkoztak, de nem lett saját gyerekük, ezért az örökbefogadás mellett döntöttek. Egy ügynökségen keresztül hamarosan meg is ismertek egy fiatal kínai párt, akik nem tudtak volna gondoskodni hamarosan születendő kisfiukról, ezért lemondtak róla. A szüléssel és aztán az örökbefogadással minden rendben ment, az ausztrál házaspárnak nyolc hónappal később mégis lelkiismeret-furdalása támadt – írja a news.com.au.

Az örökbefogadó szülők úgy érezték, mintha elszakították volna adoptált kisfiukat a gyökereitől, ezért a következő években mindent megtettek, hogy a kisfiú közel kerüljön a kínai kultúrához. A gyerek kínai nyelvet tanult, a család többször utazott el Kínába, sőt, még egy kínai házaspárral is összebarátkoztak, akik a fiú adoptált nagynénije és nagybácsija lettek.

Aztán amikor a fiú egyetemre készült, elő kellett keresniük néhány papírját, többek között a születési anyakönyvi kivonatát is. És akkor John észrevett valamit, ami tizenhét éven át elkerülte a figyelmét. A fia vér szerinti szüleinek nevét (Park és Kim) nem kínaiul, hanem koreaiul írták a papírra. A fiuk nem is kínai, hanem koreai származású.

John a Redditen osztotta meg a történetét, amiből valaki videót készített a TikTokra. Az sehol sem derül ki, hogy hogyan reagált a fiú a felfedezésre, és hogy miben változott meg a család élete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik