Élet-Stílus

Harcolni fog anyósával, mert az engedélye nélkül kiposztolta a Facebookra, hogy terhes

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
A fiatal nőnek az anyósa tette tönkre a terhessége bejelentését.

Morgan Lee tiktok-os videójában mesélte el, hogy a párja édesanyjával közölte először: gyermeket vár. Elmondása szerint mindig is rettegett anyósától. Azonban arra még ő sem számított, hogy az asszony hamarabb jelenti be a nyilvánosságnak az anyai örömöket, mint maga az érintett – írta meg a Mirror.

Miután megosztotta anyósával, hogy kisbabát hord a szíve alatt, a nő megkérte menyét, hogy fotózza le a pozitív terhességi tesztet. Lee elküldte a várandósságot alátámasztó bizonyítékot, az anyós ezt követően írta ki a közösségi oldalára, hogy hamarosan nagymama lesz. Morgan Lee így beszélt a történtekről:

Elmondtam neki, hogy terhes vagyok, majd 5 perccel később a Facebook azt jelezte, hogy megjelöltek egy nyilvános bejegyzésben. Az anyósom feltöltötte a terhességi tesztemet, és mindenki megtudta, hogy gyerekem születik.

A terhes nő azért is háborodott fel, mert a saját családjának még nem mondta el a gólyahírt, ekkor határozta el, hogy a dühéből erőt merít, és ha kell, megküzd a pletykás mamával.

@morganthepicchick

How my MIL ruined the birth of my baby part 1 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##monsterinlaw ##mil

♬ original sound - Morgan Lee

A videóját több mint 125 000 alkalommal tekintették meg, többezer lájkot és 100 hozzászólást szerzett. Egy kommentelő így vélekedett:

A megkérdezésed nélkül senki sem hirdetheti ki az életed jelentős eseményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik