Élet-Stílus

Bizarr követelése volt a melbournei kutyamenhelyt megtámadó fegyveresnek

Google Street View
Google Street View
Egy katonai ruhát és felszerelést viselő, fegyveres férfi támadta meg január 11-én éjjel egy melbournei kutyamenhely gondozóját. A férfi elvette a fiatal nő telefonját, megkötözte, majd előállt egy fura követeléssel.

A melbournei Cranbourne West kutyamenhely 23 éves gondozónője hazafelé tartott január 11-én, éjjel fél tizenkettőkor. Épp a kocsijába szállt be a parkolóban, amikor egy ismeretlen férfi egy gépkarabélynak látszó tárgyat fogott rá – írja az ABC ausztrál hírportál.

A 40-50 éves kor körüli, katonai ruhát viselő támadó elkérte a fiatal nő telefonját, amit az azonnal át is adott. A férfi ekkor visszakísérte a nőt a menhelyhez, kinyittatta vele az ajtót, majd miután bementek, megkötözte a rémült gondozót.

Az ismeretlen a férfi a megkötözött nőre fogta a fegyverét, majd üvöltve azt követelte tőle, hogy árulja el, hol vannak a macskák.

Miután a döbbent, rettegő nő nem tudott neki érdemben válaszolni, a férfi elrohant. A gondozónő fizikailag nem sérült meg, de traumatizálta a támadás. A rendőrség hajtóvadászatot indított az ismeretlen fegyveres ellen. Kedden délután egy kihallgattak egy 44 éves férfit az esettel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik