Élet-Stílus

Magyarázkodnia kellett a randioldalnak, amiért törölték a Playboy-modell képeit

Az oldal fejlesztői közleményben magyarázták a meglepő indokot.

Kellemetlen ügyet kellett elsimítani egy amerikai randioldal, a Bumble fejlesztőinek, miután egy modell a nyilvánosság előtt támadta be őket.

A Ladbible szerint a 24 éves Tahlia Paris, mint oly’ sokan, élete szerelmét akarta megtalálni az oldalon, miután már négy éve véget ért a legutóbbi párkapcsolata. Azonban alighogy regisztrált, nem az ismerkedni vágyó férfiaktól kapta az első üzenetet, hanem magától az oldaltól, melyben közölték vele, hogy a szabályok megsértése miatt törölték a fotóit.

Ez még kétszer-háromszor megismétlődött, végül egyetlen képet tudtam feltölteni amit nem töröltek, és ez nagyon komolyan hátráltatja az esélyeimet

– adott hangot a panaszainak a kaliforniai nő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tahlia Paris (@tahliaparis) által megosztott bejegyzés

A nőnek az Instagram mellett az OnlyFans-en is van fiókja, ahova rendszeresen tölt fel pikáns tartalmakat, a társkeresőnél viszont nagyon figyelt arra, hogy visszafogott, átlagos képeket tegyen fel, amelyeken természetesen fel van öltözve. Előbbi két fiókját pedig közzé sem tette, hogy így elkerülje a kéretlen üzeneteket és az előítéleteket.

A képeit azonban így is törölték, az oldal üzemeltetői pedig közleményben mondták el a miérteket.

E szerint 2016-ban a közösségi visszajelzések alapján kitiltottak minden olyan képet, amelyeken az alany fürdőruhában szerepel beltérben úgy, hogy vízpart a közelben sincs. A fejlesztők szerint az ilyen képekkel operáló profilokat jellemzően balra húzták a felhasználók (tehát nem tetszett nekik), így lefektették az irányelvek közé azt is, hogy a fürdőruha csak a rendeltetésszerű környezetében, vízparton vagy a strandon elfogadott az oldalon.

Itt jegyezték meg, hogy a 2018-as parlandi lövöldözés után a fegyverekkel pózoló képeket is tiltották az oldalról, bár ez utóbbi kitétel Parisra nem vonatkozott. Előbbi már annál inkább.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tahlia Paris (@tahliaparis) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik