Élet-Stílus

Pénzeső ért egy kanadai nőt – szó szerint

Nevena1987 / Gettyimages - Illusztráció
Nevena1987 / Gettyimages - Illusztráció
Napközben sétált Nanaimo városában, amikor egyszercsak azt látta, pénz hullik alá az égből körülötte.

Mindenki vágyik arra, hogy egyszer valódi pénzeső érje, és csak ki kelljen tárnia karjait, begyűjteni az ölébe hulló bankjegyeket. Ez történt meg egy kanadai nővel, aki sétálás közben egyszer csak azt vette észre, hogy bankjegyek szállnak körülötte az égből – jelentette a CBC kanadai televízió.

A beszámoló szerint a meg nem nevezett nő január negyedikén a Brit Columbia államban található Nanaimo városában sétált napközben, amikor elmondása szerint egy autó száguldott el mellette. Pillanatokkal később látta meg a levegőben szálló bankjegyeket.

A helyi rendőrség közölése szerint a meg nem nevezett nő összegyűjtötte a pénzt, majd a rendőrségen jelentette az esetet. A rendőrség azt nem hozta nyilvánosságra, hogy mekkora összegről van szó.

A rendőrség közlése szerint még senki sem jelentkezett az elhagyott pénzért, és elképzelhetőnek tartják, hogy az illegális tevékenységből származhat. A rendőrök 90 napig tartják meg a bankjegyeket, és ha addig senki sem jelentkezik érte, a becsületes megtaláló kapja meg azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik