Élet-Stílus

A csengő kamerája felvette, ahogy a nő az égő házhoz rohan, hogy felverje alvó szomszédait

Ha nem siet azonnal a helyszínre, a család jó eséllyel nem éli túl a tüzet.

Az Arizonában élő Nicole Salgado újév napján arra ébredt a családjával, hogy valaki eszeveszettül dörömböl az ajtajukon. Másodpercekkel később ő is felfogta, hogy lángokban áll a házuk – írta meg a CNN.

A nő azonnal a gyerekeihez futott, miközben a férje a bejárati ajtóhoz sietett. Ajtónyitás után a szomszédját, Carolynt találta ott, aki a tűzre akarta őket figyelmeztetni.

Ég a házatok, meneküljetek!

– ezt ismértelgette a férfinak, aki aztán a feleségével és a négy gyerekükkel együtt azonnal el is hagyta a helyet. Percekkel ezt követően a tető leomlott, és az egész lakást beterítette a füst. Ha Carolynak nem tűnik fel a dolog, és nem veri fel még időben a családot, jó eséllyel nem élik túl a dolgot.

Az esetet rögzítette a bejárati ajtó mellett lévő kamerás csengő, a család pedig úgy döntött, nyilvánossá teszik a felvételt, hogy az egész világ tudtára adják azt, mekkora hőstettet hajtott végre a szomszédjuk.

@nicolenevarez5

We are so thankful to just be alive. Our GoFundMe linked in bio, just by sharing would help ##fyp ##foryoupage ##share ##thankful ##anythinghelps

♬ Surrender - Natalie Taylor

A tűz keletkezésének okait a hatóságok még vizsgálják. A történtek után az interneten gyűjtést indítottak a család számára, akik szinte mindenüket elvesztették a baleset következtében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik