Élet-Stílus

Interneten gyűjtött milliókat mellkisebbítésre

Az állandó hátfájással küzdő brit lány ezt kérte születésnapjára.

Amber Roach szeptemberben nem kért ajándékot a születésnapjára: a Bushey-ban (Anglia) élő 21 éves joghallgató úgy döntött, mellplasztikára fog gyűjteni az interneten.

Az állandó hátfájással élő Roach ugyanis azt érezte, teste nem bírja el hatalmas melleit, szinte szétroppan a gerince. A fiatal nő, akinek testmagassága épp hogy meghaladja a másfél métert, alig bírt kikelni az ágyból, fájdalomcsillapítókon élt. Gyógytornásza azzal fenyegette, ha nem végzi rendesen a pilates-gyakorlatokat, később kerekesszékbe is kényszerülhet. A TB azonban nem térítette volna meg a mellplasztikát, így Amber Roach

azt kérte barátaitól, ismerőseitől, hogy dobjanak össze neki egy műtétre. Végül összejött a beavatkozáshoz szükséges 5000 font (közel 2 millió forint),

így november 16-án a lányt megműtötték – egy két és fél órás operáció során 1,5 kilónyi szövetet távolítottak el a melleiből. Roach azt mondja, ez volt az első szilveszter, amikor nem „ipari erősségű” melltartóban kellett lennie. Hihetetlen számára, hogy immár a melle is „belefér a tükörbe”.

A lány azt nyilatkozta, az új esztendőben szeretne hátizsákos turistáskodni – korábban erre képtelen lett volna, mert, mint mondja, eddig elől hordta a hátizsákját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik