Élet-Stílus

Azért gyújtotta fel a kocsiját egy floridai férfi, hogy ne unatkozzanak a rendőrök

Több embertől kaptak bejelentést a rendőrök egy hatalmas robbanásról december 18-án, a floridai Crestviewban. A helyszínre érve egy közel húsz éves Chevrolet Silverado terepjárót találtak, melyet teljesen beborítottak a lángok.

A rendőröknek nem kellett sokat törniük a fejüket a tűzeseten. A 28 éves Kevin Murphy a helyszínen bevallotta, hogy az autó az övé, és ő maga gyújtotta fel – írja a Click Orlando című floridai hírportál.

A rendőrök megbilincselték és megmotozták a férfit. Többek között találtak nála egy üvegpipát, amit metamfetamin szívásához szokás használni, és egy bankjegyet, amit kábítószenek látszó anyag borított.

Amikor kihallgatták, Murphy azt mondta, azért gyújtotta fel az autóját, hogy a sheriff embereinek legyen mit csinálni. Hozzátette, amolyan előkarácsonyi ajándéknak szánta, hogy szándékosan a törvény kezére juttatta magát.

A férfi egy csomó gázolajat locsolt az utasfülkébe, majd a jármű alá, aztán egy hosszú csíkot öntött a porba az éghető folyadékból, hogy távolról is begyújthassa a járművet. Murphytt gyújtogatással és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekkel vádolták meg.

Multiple reports were received regarding a loud explosion on Mare Creek Road in the Dorcas area. Responding deputies…

Posted by Okaloosa County Sheriff’s Office on Saturday, 19 December 2020

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik