Élet-Stílus

Az igazi Grincs anya, aki már karácsony napján elpakol mindent

Getty Images
Getty Images
Azt mondja, hogy ő nagyon szereti a karácsonyt, de azt még jobban, ha gyorsan rendet tehet utána.  

Egyre jobban terjed az a divat, hogy már karácsony előtt feldíszítik emberek az otthonukat, ahogy az is, hogy minél előbb le is veszik a díszítéseket, és meg sem várják ezzel a hagyományos január 6-ai Vízkeresztet.

Így van vele egy anya is, ha nem még szélsőségesebben. Az egygyermekes Bec Franklin, aki bár szereti a karácsonyt, de elpakolni minél előbb, még jobban, mert nem szereti a karácsony okozta „felfordulást”.

Bec és felesége, Jordan is már novemberben feldíszíti a lakásukat, hogy érezzék az ünnepek varázsát, de aztán, ahogy a hatéves fiukat letették aludni, már pakolnak is el karácsony napján.

Levesszük, mikor a fiunk már az ágyban van karácsony éjszakáján. Nemcsak mert elegünk van belőle addigra, hanem mert nem tudok azzal a felfordulással és rendetlenséggel mit kezdeni, ami azzal jár, hogy mindenhol karácsonyi dolgok vannak. Mindig is így csináltuk.

– nyilatkozta a Mirrornak a 25 éves Franklin, aki azt is hozzátette, hogy a felesége megőrül a karácsonyért, azért is díszítik fel a lakást, és ő még hagyná is a dekorációt, de végül is azzal is ki van békülve, hogy már karácsonykor eltüntetnek mindent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik