Élet-Stílus

ValóVilág: Renátó a féltékenység miatt lehordta Frut, aki szerint ilyen egy szerető férfi

A lány úgy érzi, hogy teljesen rendben van az, ahogy villapárja viselkedett vele.

A villalakók új párokba rendeződve, összebilincselve töltötték az elmúlt napjaikat, ami okozott némi feszültséget. Renátó már annak a gondolatát sem bírta elviselni, hogy barátnője, Fru emiatt nem vele, hanem Robival kénytelen aludni, aztán egy játék során ki is robbant belőle a féltékenység.

Kapcsolódó

 

Renátó szerint Robi fogdosta Frut, miközben egy kókuszdiót görgettek a testük között, ami után magából kikelve osztotta ki a lányt, aki szerinte nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna.

Szánalmas viselkedés. Az, hogy valaki fogdos és nem bírsz odaszólni. Ludas Matyi vagyok, háromszor adok mindent vissza. Az a nagy gáz, hogy nem érzed. Ha nem úgy néz rád akkor basszál vele. Kéne egy picit gondolkodni a tartáson, hogy mit jelent az, hogy tartás

– vágta Fruhoz a sorozatos sértéseket Renátó.

 

Végül Fru sírva kért bocsánatot villaszerelmétől, a riportszobában pedig azt is elmondta, hogy szerinte egy igazi férfi pontosan úgy viselkedik, mint Renátó.

A Renátó nagyon féltékeny típus. Van egy olyan része, amit az ujjam köré lehet csavarni meg kenyérre lehet kenni, de tudtam, hogy van egy ilyen kemény oldala is, amikor a saját igazát hajtja és szerintem egy szerető férfinek így kell egyébként viselkednie, hogy igenis van egy kiállása és igenis hajtja az igazát. Muszáj, hogy ilyen legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik