Élet-Stílus

Egy karácsonyi sütibe rejtett üzenetből tudta meg, hogy apa lesz

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
A fiatal nő kreatívan közölte párjával, hogy gyermeket vár.

Egy Jessica Brookess nevű nő sajátosan tudatta párjával, hogy gyermekük lesz.

A lány karácsonyi ajándékként egy süteményt, egy pozitív terhességi tesztet és egy papírt adott át a szerelmének, miközben kamerával rögzítette a férfi reakcióját – számolt be a Mirror.

A papírlapon a következő szöveg állt:

Boldog Karácsonyt, Apa! Nagyon szeretlek!

A TikTokra feltöltött videóból úgy tűnik, mintha a férfi eleinte nem venné észre a terhességi tesztet, csak a sütivel és a papírral foglalkozik, majd miután tudatosul benne, hogy gyerekük születik, a boldogságtól könnyekben tör ki.

@jessicabrookess

When I suprised him with the news he was going to be a dad on Christmas Day 🥺💕 thanks for all the love everyone ❤️##pregnancyannouncement

♬ Can't Help Falling in Love - Haley Reinhart

A felvétel több mint 427 000 lájkot és közel 5000 hozzászólást eredményezett. Az egyik hozzászóló így fogalmazott:

Ez a legjobb dolog, amit valaha a TikTok-on láttam. Szavakkal sem tudom kifejezni, hogy mennyire szuper. Gratulálok, srácok!

Több kommentelő bevallotta, hogy ők is elsírták magukat a felvételt nézve, és szerintük Jessica nagyon szép módját választotta a gólyahír bejelentésének.

Mint kiderült,  a videó tavaly Karácsonykor készült, és a nő csupán a nosztalgia-jegyében osztotta meg. Az azóta megszületett kislányukról is találhatóak tartalmak a közösségi felületen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik