Élet-Stílus

Kelbimbót rendelt a Tescótól, kelbimbót hoztak ki, mégis félreértés történt

Myeong Hoon Yeom / EyeEm / Getty
Myeong Hoon Yeom / EyeEm / Getty
Komoly vitához is vezethetett volna a dolog.

Amióta a fránya vírus bezárta a fél világot a lakásokba, az internethasználók jelentős része kihasználja a házhozszállítás előnyeit, így jut hozzá akár az alapvető élelmiszerekhez is. De attól, hogy valaki rendel valamit egy szupermarketből, még nem szokott a hírekbe kerülni.

Nem úgy, mint James Murden, aki – többek között – kelbimbót rendelt a Tescóból. Az áru meg is érkezett. A brit férfi lefotózta a szállítmányt, megmutatjuk:

A képhez az alábbi szöveget írta:

Érdemes megjegyezni: amikor a Tescótól rendelünk online kelbimbót, a mennyiségnél az 1 nem az 1 zacskó kelbimbót jelenti. Hanem az 1 darabot. Köszönöm. Jó éjszakát,

és még azzal is poénkodott, hogy vajon ki kapja meg a karácsonyi vacsoránál A kelbimbót.

Az irónia betalált a twitterezőknél: 61 ezer like virít a kép alatt. A Tesco is reagált később a történtekre, azt írják, elnézést kérnek, de a kimért (de hogy a szebbik szót is leírjuk: lédig) áruknál a pontos darabszámot lehet megadni. Mindenesetre jelezték a webshop-fejlesztőknek, hogy a jövőben figyeljenek oda erre a félreérthető funkcióra.

És két nappal később, december 24-én aztán jött a happy end / karácsonyi csoda: megérkezett egy egész csomag kelbimbó. Természetesen James Murden meg is mutatta a világnak:

 

Kapcsolódó
A világ legpuritánabb sajtburgerét rendelte meg egy férfi – és meg is kapta
Hát ez elég szerény. Mondhatni szimpla. Eléggé letisztult. Nincs túlbonyolítva. Sallangmentes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik