Élet-Stílus

Videón, ahogy egér ugrik a karácsonyi vacsorába

Ratatouille rokona benézett.

Valószínűleg soha nem felejti el az idei karácsonyát az a Twitch-felhasználó, aki nyilvánosan készítette el ünnepi vacsoráját.

A Hollycannabis nevű user – aki egyébként egy Holly nevű lány Missouri államból – 8700 követővel rendelkezik a Twitchen (aki nem ismerné, ez egy olyan platform, ahol például videojátékokról szoktak élő közvetítéseket sugározni, az influenszereknek adott esetben komoly bevételi forrást biztosítva), és a legkülönbözőbb témában szokott videókat megosztani az életéről.

Ezúttal azt mutatta meg, hogyan készül a karácsonyi vacsora. Amikor bekapcsolódunk, Holly épp a fiókból akarja kivenni az edényfogó kesztyűt. A felvételen elhangzó vérfagyasztó sikoly miatt érdemes elindítás előtt beállítani, hogy ne maximális hangerőn szólaljon meg a videó.

hollycannabis – Christmas meal ruined. :{ from r/LivestreamFail

Az egér jelenléte a vacsorát ugyan tönkretette (legalábbis lelkileg, mert a lány ezek után nem tudott a nyugodt evésre koncentrálni), de tartalomgyártás szempontjából jól jött, ugyanis utána készült még egy videó, amelyen az látható, hogy Holly egy konyhai csipesszel próbál turkálni a sütő alatti fiókban, reménykedve, hogy ott van az egér, és nem sült bele a vacsorába. Hogy ne kelljen kattintani: igen, ott volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik