Élet-Stílus

A profi fodrász TikTok-videóban mutatja be a tökéletes hajmosást

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
A közösségi média világa egy hajmosásról szóló, oktató felvétellel lett színesebb.

Amy szerint nagyon sok hibát követünk el hajmosás közben, ezért saját magán gyakorolta hasznos tanácsait – tudósította a Mirror.

A felvételen elmagyarázza, hogy alaposan nedvesítsük be a hajunkat, nyomjuk a sampont a kezünkbe, majd oszlassuk el egyenletesen az egész fejbőrünkön. Ezt követően az ujjaink segítségével masszírozzuk a hajunkba. A szakember azt tanácsolja, hogy egyetlen hajszálunkról és a tarkónkról se feledkezzünk meg.
Az öblítést követően -szintén a fejbőrre összpontosítva- ismételjük meg a folyamatot, a habokkal együtt szépen haladjunk a hajvégek felé, ezután újra öntsük le magunkat egy jó adag vízzel. Amy azt mondja, a kondicionáló is szükséges a csodás hajkoronához.

A fodrász hozzátette: a sikeres hajmosás elengedhetetlen feltétele a hideg öblítés, a záróakkord pedig nem más, mint a szárítás.

@amy.does.some.hair

Reply to @bbriiony Guys, this is a brilliant point but it didn’t make the edit #hairtips #hairwashday #haircare #hairdresserreacts #fyp

♬ 1,2,3,4 ( One, Two, Three, Four ) [Fun Elektro Mix] – Funbeat

A vagány lány videója 284.000 megtekintést ért el a TikTok-on, és több száz kommentet szerzett. A nézők többsége azt ígérte, hogy ugyanilyen maximalista módon mossa a haját a jövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik