Élet-Stílus

Az anorexia miatt vesztette életét az Insta-sztár

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
Josi Maria közösségi médiasztár szívleállását az evészavar okozta.

Josi Maria a halála előtti napokban arról posztolt, hogy nyerni akar az anorexia elleni csatában, de gran canariai nyaralása során a szervezete feladta a küzdelmet – tudósította a Mirror.
A fiatal nő évek óta harcolt az étvágytalansággal. Betegségéről számos képet feltöltött az Instagramra, hogy segítsen másoknak. Az anorexiás lány azt akarta, hogy az emberek felfigyeljenek a táplálkozási zavarokban rejlő veszélyekre.

Közzé is tett egy edzőteremben készült fotót a következő megjegyzéssel:

Nem azért csináltam ezt a képet, mert büszke vagyok a megjelenésemre, és nem is azért, hogy hasonlítsatok rám. Szeretném megosztani a gondolataimat, és megmutatni, hogy aktívan küzdök az anorexia ellen. Nem szabad elrejtőznünk, függetlenül attól, hogy milyen pszichés betegségekkel rendelkezünk.

Azt üzente, hogy mindenkit csodálatosnak tart, és ne változtassuk meg magunkat. Hozzátette: kövessük az álmainkat, és sose adjuk fel a reményt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josi Maria ♡ (@josimariaxx) által megosztott bejegyzés

Josi Maria 145 ezer követőt gyűjtött az Instán, és mindössze 24 éves korában érte a halál. Édesanyja szerint a lánya egy angyal volt a Földön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik