Élet-Stílus

Videón, ahogyan 12.000 kalóriányi KFC-s kaját töm magába a kísérletező férfi

Getty Images
Getty Images
Kyle Gibson imádja feszegetni az evéssel kapcsolatos határait.

A 22 éves Kyle Gibson alig tudott megmozdulni, miután elfogyasztotta a 80 fontnyi ételt. Átlagosan egy hét alatt eszi meg azt a 12.000 kalóriát, amit most egyszerre tömött magába – olvasható a Mirroron.

A fiatal férfi legfőbb motivációja az volt, hogy imádja a KFC-t, és elhatározta, a gyorsétterem kínálatából mindent ki akar próbálni.
Elmondása szerint a kajakóma azonnal beütött nála, majd le is kellett feküdnie aludni, mert annyira elálmosodott a rengeteg finomságtól.
Kyle – ahogy a videójában látszik- valóban odavan a finom ételekért: két vödör csirkéből, kukoricából, forró csirkeszárnyakból, babból, mártásból, chipsből, fűszeres rizsből, különféle hamburgerekből, csirkecsíkokból, sütikből, salátákból és egy liter Pepsi Cola-ból állította össze a menüjét.

 

A merész srác így nyilatkozott mutatványáról:

Egy ideje szerettem volna kipróbálni az összes kfc-s kaját, ugyanis kíváncsi voltam rá, hogy lesz-e elég erőm mindent megenni. Mindig is rajongtam a sült csirkéért.

A fiú úttörőnek érzi magát a zabálási kihívásokban, szerinte ehhez hasonlót még senki sem csinált korábban.

Kyle az akcióját a vödörben szervírozott csirkékkel indította, majd ahogyan elkezdett jóllakni, egyre nagyobb nehézséget okozott neki az evés.

A bab és a chips túl soknak bizonyult számomra, bár szívesen kipróbálnám újra, és befejezném a küldetést”

– számolt be tapasztalatairól és jövőbeli terveiről az evésimádatáról híres fiatalember.

Kyle Youtube-csatornáján több kaja- kihívásról készült videó is látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik