Élet-Stílus

Egy texasi lány műtétre gyűjt, mert havonta nőnek a mellei

Kayla Romerónak több problémát is okoztak már a jelenleg P-s méretű keblei.

A texasi lánynak, Kayla Romerónak 12 éves kora óta egyfolytában nőnek a mellei. A jelenleg 27 éves nő már alig talál melltartót a P-méretű kebleire, ráadásul a mellbimbói nagyobbak, mint a tenyere – írta meg a Sun.

A nő legutóbb novemberben vásárolt két melltartót, amelyek több mint 100 dollárba kerültek, de állítása szerint már kinőtte őket, és nem akar belegondolni abba, hogy hogyan talál majd újabb fehérneműket, és hogy miből fizeti ki az állandó melltartóvásárlással járó költségeket. Rémálomként jellemezte kivételes adottságait.

Romero elmesélte, hogy már iskolás korában is bántották őt az extra nagy cickói miatt.

Az egyik legélénkebb emlékem, amikor elkezdtek nevetni a mellemen vagy azt kérdezték, hogy nem lógnak-e. Gyengének éreztem magam, és nem értettem, hogy miért nem vagyok olyan, mint a többi lány.

A nőt a hatalmas mellekből kifolyólag állandó hátfájás gyötri, melltartó nélkül egészen a hasáig leérnek a cicijei, így nem egyszerű számára a zuhanyzás és a szőrtelenítés sem.

Nem tudok futni, úszni, sőt: lehajolni sem. A cipőfűzőmet képtelen vagyok bekötni, ahogyan a keresztfiamat sem tudom magamhoz ölelni

– mondta Romero.

Ha az időjárás melegebbre fordul, kiütések jelentkeznek a mellei alatt, a melltartók megvágják a bőrét, a vágások pedig vérző sebekkel járnak.

Kayla egyre növekvő mellei a felnőtt életét is befolyásolják, ugyanis nehezen viselni, amikor az emberek látványosan megbámulják. A többség el sem hiszi, hogy ezek igazi cicik.

A lány fél, hogy hátborzongató és furcsa rajongók is megtalálhatják, ezért létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, hogy elérje az áhított mellkisebbítő műtéthez szükséges 15 000 dollárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik