Élet-Stílus

Letartóztatták a pizzafutárt, ezért a rendőröknek kellett kivinni a rendelést

Mindent megtettek, hogy ne maradjon éhes a mit sem sejtő állampolgár.

Sokszor bele sem gondolunk abba, mennyire fontos munkájuk van az ételfutároknak. Pedig az ő munkájukon, gyorsaságukon, precizitásukon múlik az, hogy elégedetten dőlhetünk-e hátra a nap végén, miután úgy döntöttünk, hogy inkább rendelünk magunknak valamit a legnagyobb kényelmek között ahelyett, hogy mi mennénk el az ételért, vagy legszélsőségesebb esetben mi dobnánk össze valamit. Mindezek fényében rengeteg múlik azon, milyen gyorsan teljesíti a futár a rendelést, a késés maga tud lenni a pokol.

A Vt egy olyan történetről számolt be egyenesen Kaliforniából, ahol a rendőröknek kellett cselekednie, hogy az étel, jelen esetben a pizza időben odaérjen a megrendelőjéhez. Ennek az oka pedig az volt, hogy a szolgálatban lévő két rendőr, Datil és McCarthy rendőrtisztek épp letaróztatni készültek a pizzafutárt, amikor észrevették, hogy az épp egy megrendelést teljesít.

Ahogy a muriettai rendőrség Facebook-oldalán olvashatjuk, a két rendőr közlekedési vétség miatt állította meg a futárt, hogy aztán az igazoltatás után rájöjjenek, hogy a férfit körözik. Azonnal letartóztatták, ám mikor megtudták, hogy épp úton volt egy rendeléssel, kissé átvariálták a tervet. Amíg McCarthy bevitte a férfit, Datil fogta a pizzát és kivitte azt a megadott címre, hogy a mit sem sejtő állampolgár ne maradjon éhesen.

A férfi meglepődött, mikor meglátta, hogy ki kézbesíti a rendelését, de a rendőrségi jelentés szerint hatalmas mosollyal vette át az ételt. A posztban még fontosnak tartották megjegyezni, hogy ez a gesztus bőven elég volt McCarthynak, aki nem fogadott el borravalót a kiszállításért.

File this one under “wouldn’t you be surprised…”

Earlier today Officer Datil was out and about doing traffic…

Közzétette: Murrieta Police Department – 2020. december 11., péntek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik