Élet-Stílus

A New York Post újságírója megszégyenített egy egészségügyben dolgozó nőt

gofundme
gofundme
Semmi kínos nincs abban, ha egy egészségügyi dolgozónak másodállása is van, azonban a New York Post munkatársa megalázta interjúalanyát.

Lauren Kwei az ápolói munkájából nem tudta fenntartani magát, ezért regisztrált az OnlyFans közösségi oldalra, ahol sok amerikai tehet szert a képei eladásával plusz anyagi forrásokra. Az egészségügyben dolgozó 23 éves nő is így tett, és beszélgetésbe elegyedett a New York Post riporterével, ugyanakkor Kwei névtelenség iránti igényét Dean Balsamini nem tartotta tiszteletben – írta meg a Rolling Stone. 

Az újságíró az anonimitást mellőzve veszélyeztette Kwei munkáját.

A nő állítása szerint kérte a riportert, hogy ne tegye közzé a cikket, de ráadásul az újságíró felhívta még a munkáltatóját és az édesanyját is a közösségi médiás tevékenységével kapcsolatban.

A nő elmondta, hogy nem használta fel eredeti hivatását a virtuális rajongók megnyerésére és a két állást sem tartotta összeférhetetlennek. A megcélzott 5 ezer dollár helyett közel 67 ezer dollárt keresett meg.

A lány egyébként egy koreai étteremben hostessként is vállalt másodállást.

Az OnlyFans 75%-os növekedést produkált a koronavírus megjelenése óta, ami összefügg az emberek pénzügyi nehézségeivel, ahogyan az is tény, hogy az átlagemberek mellett szexmunkások is élnek a közösségi oldal nyújtotta lehetőségekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik