Élet-Stílus

Elítélték a csalót, aki arra vett rá nőket, hogy cseréljék ki pelenkáját

PhotoAlto / Ale Ventura / Gettyimages - Illusztráció
PhotoAlto / Ale Ventura / Gettyimages - Illusztráció
Az amerikai férfi mentálisan sérült kamasznak adta ki magát, akinek segítségre van szüksége.

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy 30 éves férfit az amerikai New Orleans városában, aki beismerte, hogy átveréssel vett rá nőket arra, hogy kicseréljék a pelenkáját – jelentette a helyi sajtó. Rutledge Deast az öt évre felfüggesztett szabadságvesztés mellett kötelezték, hogy legyen munkája, kerülje a közösségi oldalakat és kezelje internetfüggőségét, valamint négyszáz óra közmunkát is kell végeznie.

A férfit tavaly novemberben tartóztatta le Louisiana állam rendőrsége, miután egyik áldozata feljelentést tett ellene. A beszámolók szerint Deas másfél éven át babysitter applikációkon keresztül keresett nőket, akiknek azt mondta, hogy 17 éves öccse mellé keres segítőt, aki mentálisan és fizikailag sérült.

Ezután ő játszotta el a Cory nevű öcs szerepét, akire vigyázniuk kellett a nőknek, úgy kezelve őt, mintha kisgyerek lenne. Az esetről szóló hírek szerint volt, amikor azt kérte tőlük, hogy autózzanak vele a városban, miközben ő gyerekülésben ült, máskor szándékosan beleürített a pelenkájába, és rávette a nőket, hogy tegyék tisztába.

A férfi a letartóztatása után beismerte a rendőröknek, hogy mit tett, és azt állította, hogy saját gyermekkori szexuális traumáit próbálta ezzel a furcsa módszerrel kezelni.

A férfi ellen négyrendbeli emberkereskedelem vádjával indítottak eljárást. A helyi törvények lehetővé teszik ennek a vádnak a használatát azok ellen, akik csalással vesznek rá másokat egy szolgáltatás nyújtására. A férfi akár fejenként tíz évig tartó börtönbüntetést is kaphatott volna. Emellett drogbirtoklással is vádolták.

Deas minden ellene felhozott vádpontban bűnösnek vallotta magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik