Élet-Stílus koronavírus

Egy apró kedvesség miatt lett koronavírusos egy amerikai nővér egész családja

CNN News
CNN News
A koronavírus-járvány amerikai berobbanása óta fertőzött betegekkel foglalkozott egy nővér New Jerseyben. A nő és a családja azonban nem a kórházi munka miatt fertőződött meg.

Ápolóból ápolt lett Sofia Burke, aki a koronavírus-járvány amerikai berobbanása óta foglalkozott fertőzöttekkel egy New Jersey kórházban. A nővér azonban nem a munkahelyén fertőződött meg, hanem otthon, az anyja gondatlansága miatt – írja a CNN.

Sofia Burke a kórházi ágyából, arcán oxigénmaszkkal jelentkezett be a CNN hírműsorába. Elmondta, hogy a nyolctagú családjából heten fertőződtek koronavírussal. Elkapta a betegséget a kétéves, cukorbeteg kislánya, és a 93 éves édesapja is, aki elhunyt a COVID-19 betegség szövődményeitől.

A családot Sofia édesanyja fertőzte meg. Az asszony megsajnálta egy idős, beteg barátnőjét és autóval hazaszállította. Bár a barátnő köhögött, Burke anyjának azt mondta, csak megfázott.

Anyám ébersége csak egyetlen pillanatra hagyott ki, de ennek komoly, az egész családot érintő következményi lettek.

Burke elmondta, hogy a kétéves kislányának magas láza van, az idősebb fia és lánya is megbetegedtek, de otthon lábadoznak. A nővér anyja hat napot töltött kórházban, már otthon van, de oxigénmaszkot használ. Az édesapja kórházban, lélegeztetőgépen halt meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik